Σε εξέλιξη βρίσκονται τα δύο παιχνίδια, με τα οποία πέφτει σήμερα η αυλαία της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas On Line.

Η ΑΕΚ αυτή την ώρα διασταυρώνει τα ξίφη της στην Φυλή με τον τοπικό Θρασύβουλο, ενώ ο Ηρακλής φιλοξενείται στα Τρίκαλα από την ομώνυμη ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θρασύβουλος-ΑΕΚ 1-0 (104′ Καραμαλίκης)

49’: Δοκάρι για την ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο επιχείρησε δυνατό σουτ από τον άξονα και αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή του Θρασύβολου, σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι του Μπαρτζώκα.

78’: Δοκάρι για την ΑΕΚ. Μετά από γυριστό σουτ στην κίνηση του Παυλή, η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Μπαρτζώκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λήξη αγώνα: Χωρίς νικητή (0-0) έληξε η αναμέτρηση, κι έτσι θα υπάρξει ημίωρη παράταση.

Έναρξη παράτασης:

104′: 1-0 για τον Θρασύβουλο. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης ο Καραμαλίκης με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Φυλής.

Θρασύβουλος: Μπαρτζώκας, Ζαπρόπουλος, Πιπίνης, Αλεξάντροβιτς, Χατζηπαντελίδης, Ντοριβάλ, Σαπάνης, Κατσίκης, Βασιλείου, Μαυροματίδης, Κλούσενερ

AEK: Σάχα, Γεωργέας, Άρτσε, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Χέρσι, Μάκος, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Ταχτσίδης, Μπλάνκο


Τρίκαλα-Ηρακλής 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

17′: 1-0 για τα Τρίκαλα. Ο Σαββίδης με ωραίο σουτ παραβίασε την εστία του Μπαντή, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

56′: Κόκκινη κάρτα για τα Τρίκαλα. Ο Κατσίκας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα  για μαρκάρισμα πάνω στον Μίνγκα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.
 
Τρίκαλα:
Τόλιος, Προβατίδης, Γιώτας, Καρράς, Θεοδοσιάδης, Σαββίδης, Μανουσάκης, Μίνγκας, Τελκίνσκι, Τροΐρης, Ένοκ Πέρες.

Ηρακλής: Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Κατσικάς, Χάβι Μάρτος, Ντιέ, Ιωαννίδης, Έπσταϊν, Ηλιάδης, Κονέ, Μπόσνιακ, Γιάντσης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης