Σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη (4/4, 10:30) κάλεσε η πειθαρχική επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ τον Μανώλη Σκούφαλη. Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου κινδυνεύει με «καμπάνα» για την απρεπή χειρονομία που έκανε προς τους φιλάθλους της Λάρισας, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, που έγινε την περασμένη Τετάρτη (27/3) στο “AEL FC Arena”. Για το ίδιο ματς κλήθηκαν επίσης σε απολογία η ΠΑΕ Λάρισα και ο εκπρόσωπός της, Δ. Τσακμακίδης.

Ακόμη, η πειθαρχική επιτροπή κάλεσε σε απολογία το ΤΑΠ Καλαμάτα μετά από σχετική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα της 24ης Μαρτίου με τον Παναιγιάλειο και την επίθεση που δέχθηκαν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας έξω από τη γήπεδο. Για το ίδιο παιχνίδι καλείται σε απολογία και ο προπονητής της μεσσηνιακής ομάδας, Ν. Κακαλέτρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ημέρα θα απολογηθούν η ΠΑΕ Ηρακλής και ο βοηθός προπονητής, Β. Μούτας (για τον αγώνα με τον Πιερικό), η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας), η ΠΑΕ Πιερικός (για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας), το ΤΑΠ Πανηλειακός (για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό), το ΤΑΠ Προοδευτική και οι Α. Καλαμάκης (εκπρόσωπος), Ε. Σεβαστόπουλος (παράγοντας), Π. Μαρούδιας (πρόεδρος) για τον αγώνα με τον Φωστήρα, καθώς και το ΤΑΠ Εθνικός Σιδηροκάστρου και οι Α. Στυλας (φυσιοθεραπευτής), Ν. Γάδος (προπονητής), για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης