Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο Κόκε, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Ατλέτικο Μαδρίτης για το αυριανό πρώτο ματς με την Τσέλσι.

Παράλληλα ο Ισπανός μέσος των «ροχιμπλάνκος» χαρακτήρισε τον Φερνάντο Τόρες ίνδαλμά του και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα σεβαστεί αλλά δεν θα φοβηθεί τους Λονδρέζους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο άσος των «ροχιμπλάνκος»:

Για τον ημιτελικό με την Τσέλσι: «Το να παίζεις στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα που υποστήριζες από παιδί είναι ένα όνειρο. Αν αγωνιστώ, θα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία για εμένα. Θα δούμε πως θα πάει. Αύριο η στήριξη των οπαδών μας θα παίξει κρίσιμο ρόλο», δήλωσε αρχικά.

Για τον Φερνάντο Τόρες:
«Ο Φερνάντο Τόρες αποτελούσε ανέκαθεν το ίνδαλμά μου. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι φίλαθλοί μας θα είναι χαρούμενοι να τον δουν στη Μαδρίτη. Του ευχόμαστε τύχη στη ζωή του, αλλά όχι στο παιχνίδι».

Για τη συνέχεια της σεζόν:
«Το αυριανό ματς ίσως είναι το σημαντικότερο της ζωής μου. Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτόν τον αγώνα, όχι στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο ούτε στο δεύτερο ματς. Προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα απλά».

Για το παιχνίδι και την Τσέλσι:
«Θα είναι ένα ισορροπημένο ματς, η Τσέλσι παίζει πάνω-κάτω ίδιο ποδόσφαιρο με εμάς. Θα παίξει ρόλο η φυσική κατάσταση. Δεν τους φοβόμαστε, μιλάμε για ποδόσφαιρο εδώ. Είναι ισχυρός αντίπαλος, αλλά αντί για φόβο νιώθουμε σεβασμό. Έχουν πολύ καλούς παίκτες. Το να ξεχωρίσεις κάποιον είναι δύσκολο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης