Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέσα στο Σαββατοκύριακο τις μεταγραφές του Αμπιντάλ, του Ντοσεβί, του Εντινγκά, του Παπάζογλου και του Αυλωνίτη, αλλά και τις ανανεώσεις με Σιόβα και Σάμαρη. Δεν σταματάει, όμως, εδώ.

Οι ερυθρόλευκοι τελειώνουν άμεσα την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού από την Βαλενσιέν, καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του νεαρού μπακ-χαφ με τον οποίο υπάρχει πλήρης συμφωνία για τα επόμενα πέντε χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τελική ευθεία είναι και η μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος δεν πήγε ποτέ στην προπόνηση της Τίγκρες όπως ανακοίνωσαν οι Μεξικανοί, συνεχίζει τις διακοπές του και αισιοδοξεί όπως και ο Ολυμπιακός ότι πολύ σύντομα θα δοθεί λύση στο αλαλούμ με τα συμβόλαια που έχει καταθέσει ο σύλλογός του. Ο διεθνής άσος είναι ελεύθερος και το δηλώνει με κάθε τόνο στην ομάδα του, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να λήξει το ζήτημα δίχως να χρειαστούν περαιτέρω ενέργειες με τη FIFA.

O Παϊτίμ Κασάμι είναι στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να αποτελεί το νέο μέλος του Ολυμπιακού, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με τις εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται.

Από κει και πέρα, οι ερυθρόλευκοι κινούνται για τρεις ακόμα μεταγραφές πρώτης γραμμής, για τις θέσεις του σέντερ φορ, του αριστερού εξτρέμ και του κεντρικού χαφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν ενώ η ομάδα επίσης… τρέχει. Στο Ζέεφελντ. Από σήμερα αρχίζουν τριπλές προπονήσεις στην Αυστρία, ενώ στην αποστολή ήδη ενσωματώθηκαν οι Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί και πάει σήμερα κι ο Αμπιντάλ.

Σε δηλώσεις τους ο Σαβιόλα τόνισε ότι φέτος θα είναι καλύτερος από την περσινή χρονιά του, ο Φουστέρ ότι η ομάδα παίρνει σπουδαίους παίκτες και ευχήθηκε να μην υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ ο Παπάζογλου έκανε λόγο για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του και ότι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του για να διεκδικήσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης