Την προσοχή στο αγώνα ρεβάνς με τη Λεβάντε στο «Καραϊσκάκη» έστρεψε στις δηλώσεις του, μετά τη νίκη (2-0) του Ολυμπιακού επί της Ξάνθης, ο Μπάμπης Λυκογιάννης, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0.

«Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στη Λεβάντε και ήρθαμε εδώ για τη νίκη έτσι ώστε να αλλάξουμε τη ψυχολογία μας για να είμαστε έτοιμoι για την Πέμπτη. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι και θέλουμε να το πάρουμε για να προκριθούμε» ανέφερε αρχικά ο νεαρός μπακ που έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία επισήμανε πως «…ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη ομάδα, αλλά ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι για να νικήσουμε. Πρέπει να ξεχάσουμε το ματς με την Ξάνθη και να συγκεντρωθούμε σε αυτό με τη Λεβάντε», ενώ ερωτηθείς για την προσωπική του απόδοση, ανέφερε: «Η θέση αυτή είναι η καλύτερη νομίζω και θα δουλέψω περισσότερο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε.

Σημαίνει πολλά για εμάς η εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Δουλεύουμε στις προπονήσεις και θέλουμε να βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον προπονητή μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης