Με σύμμαχο τη καλή παράδοση, ο Κολοσσός Ρόδου θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Ο προπονητής των «θαλασσί», Άρης Λυκογιάννης, με δηλώσεις του στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα με τον «δικέφαλο» του Βορρά, επισημαίνοντας ότι: «Όπως όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, έτσι κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να μιλήσει για το «κλειδί» της αναμέτρησης επισήμανε ότι «το πιο σημαντικό στοιχείο θα είναι το αμυντικό κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που παίζει δυνατή άμυνα, στο όριο του φάουλ. Έτσι, εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε».

Όσον αφορά στα δυνατά σημεία του αντιπάλου ξεκαθάρισε πως είναι «ο βασικός κορμός και ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο ΠΑΟΚ, εκτός από τον ίδιο προπονητή, διαθέτει Έλληνες παίκτες που είναι χρόνια στην ομάδα και έτσι η φιλοσοφία παραμένει σταθερή.

Από την άλλη, οι ξένοι που έχει, γνωρίζουν το πρωτάθλημά μας. Έτσι, πιστεύω πως το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ είναι η ομοιογένεια». Γ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για το που θα στηριχθεί ο Κολοσσός τόνισε: «Στον αμυντικό έλεγχο της αναμέτρησης, ενώ δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στον ΠΑΟΚ τις δεύτερες επιθέσεις, καθώς είναι μία ομάδα με έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης