Συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι παραχώρησε ο Λίαμ Λόρενς, διατρανώνοντας ότι στόχος του ΠΑΟΚ στο αυριανό ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μόνο η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιρλανδός άσος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε καλά. Γνωρίζουμε πως πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και να παίξουμε καλύτερα στον επόμενο αγώνα και να τον κερδίσουμε. Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι από την εντός έδρας ήττα μας στην Τούμπα, όμως αυτά συμβαίνουν και πρέπει να είμαστε αρκετά δυνατοί για να συνεχίσουμε παρά το συγκεκριμένο γεγονός» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

Δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ κι η ερώτηση γίνεται ειδικά σε σένα επειδή κόντρα στην Καλλιθέα πραγματοποίησες ίσως και την καλύτερή σου εμφάνιση. Όμως τρεις ημέρες μετά, κόντρα στην Ξάνθη, η ομάδα υπέστη μια γενική καθίζηση, πώς την εξηγείς μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

«Όχι, δεν ξέρω, παρότι το σκεφτόμουν όλη την εβδομάδα, οι συμπαίκτες μου, όλοι μιλούσαν γι’ αυτό το γεγονός. Ξέρετε, προσπαθούμε να το διορθώσουμε κι αυτήν την εβδομάδα, στις προπονήσεις δουλεύουμε πάνω σε τρόπους που δεν θα επιτρέψουν να ξανασυμβεί κάτι ανάλογο.»

Αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές ήρθαν στην ομάδα τις τελευταίες ώρες, αισθάνεσαι πως μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στις θέσεις που αγωνίζεσαι κι εσύ;

«Ναι, υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στις ίδιες θέσεις μ’ εμένα κι εγώ μπορώ να παίξω σε πολλές. Συνεπώς, δεν είναι κάτι που με ανησυχεί. Οι ομάδες διαρκώς αναζητούν τρόπους για να ενισχυθούν. Ήρθαν νέοι παίκτες, νέος τερματοφύλακας, ελπίζω να αποδειχτούν θετικές προσθήκες.»

Στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου είχες πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις σου. Οι ρόλοι αντιστρέφονται τώρα, πώς περιμένεις τον συγκεκριμένο αγώνα και πώς πιστεύεις πως πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα σου για να πάρετε αυτό του θέλετε;

«Είναι σημαντικός αγώνας, αφού προερχόμαστε από ήττα στον πλέον πρόσφατο που δώσαμε. Ξέρω πολλά για τον Άρη από τον πρώτο αγώνα. Περιμένω μια αναμέτρηση γεμάτη πάθος κι ανυπομονούμε γι’ αυτή. Θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στον στόχο μας, που είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης