Ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή του Πλατανιά στον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου εμφανίστηκε σε συνέντευξή στην ιστοσελίδα της Super League o Μάρκος Μαραγκουδάκης.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας των Χανίων εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο και μετά το καλοκαίρι, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

 

Αναφορικά με το στόχο που έθεσε ο Πλατανιάς στην αρχή της σεζόν, αλλά και τη βαθμολογική θέση του στο τέλος του πρώτου γύρου, ο 30χρονος άσος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «…ο στόχος για κάθε νεοφώτιστη ομάδα στη Σούπερ Λίγκα δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ο δικός μας στόχος αυτός είναι. Προσπαθούμε, λοιπόν, να τα καταφέρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είναι αρκετά ικανοποιητική η θέση της ομάδας μετά το τέλος του πρώτου γύρου. Πρόκειται για μια νέα ομάδα σε όλους τους τομείς. Με νέους ποδοσφαιριστές, αρκετοί από τους οποίους δεν έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στη συγκεκριμένη κατηγορία».

Ερωτηθείς για το ότι η ομάδα δεν αποδίδει στους εκτός έδρας αγώνες τόσο καλά όσο στο γήπεδό της, ο Μαραγκουδάκης επισήμανε: «Ίσως δεν έχουμε ακόμη την εμπειρία που απαιτεί αυτή η κατηγορία, ώστε να μπορούμε να συμπεριφερόμαστε το ίδιο και όταν παίζουμε εκτός έδρας. Εντός έδρας, πάντως, είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Έχουμε και τη συμπαράσταση του κόσμου μας, γεγονός που αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα».

Σε ό,τι αφορά τις εντυπώσεις του από το πρωτάθλημα, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «υπάρχει μια μικρή πτώση στην ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου, γεγονός που οφείλεται σίγουρα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες.

Παρ’ όλα αυτά, βλέπουμε πολλούς νεαρούς παίκτες να διακρίνονται και αυτό είναι πολύ σημαντικό», ενώ, μιλώντας στη συνέχεια για τη δική του πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου, υπογράμμισε ότι «…από όλες τις ομάδες έχω να κρατήσω κάτι. Σε άλλες ήμουν πολύ μικρό χρονικό διάστημα, σε άλλες μεγαλύτερο, αλλά από κάθε ομάδα απέκτησα μια μικρή ή μεγάλη εμπειρία, που με βοήθησαν, αθροιστικά, να φτάσω στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα».

Καταλήγοντας εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον Πλατανιά: «Νομίζω ότι πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να παραμείνουν σε μια τέτοια ομάδα. Φυσικά και θα ήθελα να παραμείνω και το νέο έτος. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Με τους ανθρώπους εδώ υπάρχει μια τρομερή χημεία, το κλίμα είναι οικογενειακό, η οικονομική κατάσταση της ομάδας είναι υγιής και σίγουρα όλα αυτά αποτελούν σημαντικούς παράγοντες που σε βοηθούν και σε κάνουν να θέλεις να παραμείνεις».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης