Συνάντηση με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού είχε την Τετάρτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνοντας την υπόσχεση πως θα κάνει ότι χρειαστεί για να ενισχυθεί η ομάδα το καλοκαίρι, πάντα σε συνεργασία με τον Μίτσελ.

«Ό,τι γράφουν οι εφημερίδες είναι δικά τους θέματα. Δεν ισχύει τίποτα. Θα κάνω ότι χρειαστεί για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και ότι ζητήσει ο προπονητής», ανέφερε αρχικά ο μεγαλομέτοχος των νταμπλούχων Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα  ο Μαρινάκης μίλησε και για τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Δεν θέλω να γιουχάρετε τους παίκτες και είναι άδικο αυτό που γίνεται με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Τρανό παράδειγμα είναι αυτό το περσινό με τον Αμπντούν που τον γιούχαρε όλο το γήπεδο και μετά έγινε σύνθημα των οπαδών».

Εν συνεχεία ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε και για τις τιμές των διαρκείας, προαναγγέλλοντας μειώσεις: «Θα γίνουν σημαντικές μειώσεις στα εισιτήρια και θα έχουν προνόμια οι παλιοί κάτοχοι».

Στη συνάντηση με τους οπαδούς του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών»και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος στάθηκε στις αποδοκιμασίες του κόσμου, αναφέροντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι άδικο να γιουχάρονται κάποιοι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι όλοι είναι άξιοι απλά κάποιοι χρειάζονται χρόνο για να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που μπορούν».

Ακόμα, το «παρών» στη συνάντηση έδωσε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος άκουσε τους προβληματισμούς των οπαδών του Ολυμπιακού, κυρίως για την παρουσία των φιλάθλων στα εκτός έδρας ματς και απάντησε: «Αυτό δεν γίνεται γιατί κάποια σωματεία δεν συμφωνούν να γίνουν μετακινήσεις».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης