Για το ενδιαφέρον των Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη, για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ, μίλησε ο Θωμάς Μαύρος, μετά το τέλος του ισόπαλου (1-1) αγώνα με τον Άρη .

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι δύο υποψήφιοι επενδυτές της «Ένωσης», που βρέθηκαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, θα δώσουν την απάντησή τους στο τέλος του μήνα, για το αν θα αναλάβουν τελικά τα «ηνία» του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είπαμε κάτι ουσιαστικό. Ήρθαν για κάποιες αγωνιστικές κρίσεις. Συζητούσαμε για κάποιες φάσεις. Είναι θετικό το ότι ήρθαν, αλλά πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Το θέμα είναι… θέλετε; Ελάτε να την πάρετε. Ο χρόνος πιέζει, λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε. Πρέπει να μας απαντήσουν άμεσα για τις προθέσεις τους. Μας είπαν ότι μέχρι τέλους του μήνα θα μας απαντήσουν αρνητικά ή θετικά. Δεν θα υπάρξει άλλη συνάντηση μαζί τους».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Μαύρος, ανέφερε: «Ζητούσαμε το θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν το πήραμε. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Περιμένω παραπάνω από την ομάδα. Πήραμε θετική αύρα από τον κόσμο. Ξέρω ότι η ομάδα είναι νέα με καινούργια παιδιά. Θα μπορούσε αυτό να αποτελέσει δικαιολογία, αλλά δεν πρέπει να μένουμε σε αυτό. Είμαι στεναχωρημένος και εκνευρισμένος. Από το σημερινό παιχνίδι θέλαμε τη νίκη γιατί αυτό είναι το ζητούμενο».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν «Χ»άρηκε η ΑΕΚ, 1-1 με τον Άρη,
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012, 22:29

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης