Κάλεσμα στον κόσμο του Πανιωνίου απηύθυνε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε ότι οι φίλαθλοι πρέπει να είναι κόσμιοι, αφού τα πλέι οφ συνεχίζονται.

«Είναι το τρίτο ματς της σειράς και οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους. Λίγα πράγματα μπορούν να αλλάξουν σε θέματα τακτικής. Παίζοντας, όμως, στην έδρα μας, εκείνα που μπορούμε να βελτιώσουμε είναι η μαχητικότητα και η ενέργεια μας, ώστε να δείξουμε πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο από ότι στους δύο προηγούμενους αγώνες. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ενισχύοντας την ομάδα μόνο με κόσμιο τρόπο, αφού τα πλέι οφ έχουν συνέχεια», τόνισε ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύνθημα της νίκης έδωσε από την πλευρά του ο Λάντον Μίλμπουρν: «Θα βγούμε στο παρκέ για να νικήσουμε. Μετά τις δύο ήττες που γνωρίσαμε, πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να νικήσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας θα είναι δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να τον ευχαριστήσουμε που μας υποστηρίζει».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης