Καλή άμυνα, έλεγχος στα ριμπάουντ και λίγα λάθη είναι σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη το τρίπτυχο της επιτυχίας για τον μπασκετικό Άρη, εν όψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο «Αλεξάνδρειο».

«Η ΑΕΚ, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκροτήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Τα παιχνίδια Κυπέλλου έδειξαν ότι πρόκειται για μία δυνατή ομάδα. Διαθέτει βάθος, έμπειρο ελληνικό κορμό και ξένους παίκτες με ταλέντο», ανέφερε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο τεχνικός των «κίτρινων» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει να ξεκινήσουμε με αμυντικό προσανατολισμό, να μπορέσουμε να σταματήσουμε συγκεκριμένα κομμάτια του επιθετικού παιχνιδιού της αντιπάλου μας και να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Τα ριμπάουντ και τα λάθη θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας ο τεχνικός του Άρη επισήμανε: «Επιθυμία μας είναι να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο Κύπελλο, χωρίς να μας δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Η σκέψη μας και η ουσία είναι στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης