Για την μακρινή και… παγωμένη Πολωνία αναχώρησε σήμερα το πρωί στις 8:30, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αύριο το βράδυ αντιμετωπίζει την Τουρόβ (21:45, ΝΕΡΙΤ). Θυμίζουμε ότι οι Πράσινοι είχαν νικήσει στο ΟΑΚΑ με 84-77 και τώρα ψάχνουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη και βλέπουν ως μία πολύ καλή ευκαιρία για να πραγματοποιήσουν αυτό το σκοπό στην έναρξη του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Επέστρεψαν ο Εστέμπαν Μπατίστα αλλά και ο Ει Τζέι Σλότερ αφού ξεπέρασαν και οι δύο τα μικροπροβλήματα που είχαν μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Από την άλλη μεριά ο Τζούλιαν Ράιτ προπονήθηκε σε φουλ ρυθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμερικανός σέντερ των πρωταθλητών ταλαιπωρήθηκε από θλάση στο γαστροκνήμιο, αλλά αυτό ήταν κάτι που ξεπεράστηκε και ο παίκτης του Παναθηναϊκού πήρε μέρος κανονικά στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση.

Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως έχουν μπροστά τους μια… χρυσή ευκαιρία να φτάσουν πολύ κοντά στο να «κλειδώσουν» την πρόκρισή τους στο Top-16. 

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης