Στον διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της στάθηκε ο Λιονέλ Μέσι στη διάρκεια της παρουσίασης μίας νέας εμπορικής συμφωνίας των Καταλανών.

«Όταν έρχεται νέος προπονητής δουλεύεις διαφορετικά. Μας λέει τι θέλει από εμάς κι οφείλουμε να προσπαθούμε να τα αφομοιώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. 

Για παράδειγμα, το να παίζουμε με έναν παίκτη περισσότερο στο κέντρο μου δίνει την ευκαιρία να δίνω πιο πολλές πάσες που μπορεί να φέρουν το γκολ, απ΄ ότι να παίζουμε κυρίως από τα άκρα. Αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού μας και τις προοπτικές του passing game, αλλά αυτά τα πράγματα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιες φορές είμαι σε θέση να δώσω ασίστ, άλλες για να σκοράρω».

Εν συνεχεία ο σούπερ σταρ της «Μπάρτσα» εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος όσον αφορά τους φετινούς στόχους της ομάδας, τονίζοντας: «Δουλεύουμε εξαιρετικά στην προπόνηση και προσπαθούμε αυτά που κάνουμε να τα μεταφέρουμε και στους αγώνες. Η ομάδα…μεγαλώνει και είμαστε στο σωστό δρόμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το συμπαίκτη του, το Νεϊμάρ, ο σούπερ σταρ της «Μπάρτσα» παραδέχθηκε: «Είναι η δεύτερη σεζόν που βρισκόμαστε μαζί και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο. Επίσης παίζουμε πιο κοντά από ότι την περασμένη σεζόν κι αυτό σημαίνει πως μπορούμε να δουλεύουμε περισσότερο μαζί. Όπως είπα, είναι ένας σπουδαίος παίκτης και είναι πραγματικά απόλαυση να βρίσκεσαι στο γήπεδο μαζί του.

Καταλήγοντας ο Μέσι αναφέρθηκε και στα νέα αποκτήματα της ομάδας του στην καλοκαιρινή περίοδο, τονίζοντας ότι: «Αποκτήσαμε παίκτες ποιότητας και νομίζω ότι όλοι προσαρμόστηκαν γρήγορα, τόσο μέσα όσο κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης