Την και εάν βαδίζει στον 38ο έτος της ηλικίας του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εξακολουθεί όχι μόνο να… πουλάει, αλλά να είναι περιζήτητος! Ο Άγγλος άσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο των Γουέστ Χαμ και ΚΠΡ, τον λοξοκοιτάει η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά τα πολλά λεφτά είναι αποφασισμένη να τα ρίξει στα πόδια του, ομάδα από το Κατάρ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sun», οι Άραβες του προσφέρουν 20 εκατομμύρια λίρες για να παίξει δύο χρόνια στο Κατάρ και στη συνέχεια να βοηθήσει στην προώθηση της ανάληψης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν το θέμα είναι τα χρήματα, το Κατάρ είναι το κορυφαίο με διαφορά. Υψηλά ιστάμενοι στo πρωτάθλημα θεωρούν ότι έχει το συνολικό πακέτο και θέλουν να αυξήσουν το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο εδώ. Είδαν τι έκανε ο Μπέκαμ στην MLS και θεωρούν ότι αυτού του είδους η μεταμόρφωση στο πρωτάθλημα θα είναι ανεκτίμητη.

Ο Ντέιβιντ είναι ένας από τους λίγους, ίσως ο μόνος, παίκτης που έχει τα εργαλεία να αναστήσει το παιχνίδι εδώ», ανέφερε κορυφαία πηγή από το Κατάρ στη βρετανική εφημερίδα, η οποία πάντως δεν είναι και η πιο αξιόπιστη εφημερίδα!

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης