Τη φανέλα της Ρόμα προβάρει και ο Χοσέ Χολέμπας, καθώς οι «τζιαλορόσι» δείχνουν να είναι μία ανάσα από την απόκτηση του διεθνούς μπακ από τον Ολυμπιακό.

Οι «Ρωμαίοι», μολονότι το φετινό καλοκαίρι απέκτησαν από την Τσέλσι τον Άσλεϊ Κόουλ ήθελαν να προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό τους έναν ακόμα ποδοσφαιριστή για τη θέση του αριστερού μπακ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας του Καμπιονάτο, Βάλτερ Σαμπατίνι, βγήκε στο… ψάξιμο και κατέληξε στην περίπτωση του διεθνούς Έλληνα οπισθοφύλακα.

Τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν τελειωμένο το «deal», με την έγκυρη «Gazzetta dello Sport» να αναφέρει ότι «…Ο Χολέμπας κλείνει στη Ρόμα. Αναμένεται άμεσα στην Ιταλία», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι «τζιαλορόσι» και ο Ολυμπιακός τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα.

Οι Ιταλοί μάλιστα αναφέρουν ότι ο Χολέμπας θα μετακινηθεί στους Ρωμαίους ως δανεικός, με οψιόν αγοράς, ενώ η είδηση αυτή φέρεται να επιβεβαιώνεται και από την πλευρά της Ρόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η «ερυθρόλευκη παροικία» στους «τζιαλορόσι» θα αριθμεί από εδώ και στο εξής και τρίτο μέλος, καθώς, ως γνωστόν, στο συγκρότημα του Γκαρσία βρίσκονται ήδη οι Βασίλης Τοροσίδης και Κώστας Μανωλάς.

Διαβάστε επίσης:

Θέλει και Χολέμπας η Ρόμα,
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014, 17:21

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης