Διάλογο ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος προσπαθεί να αποβάλει το άγχος που μπορεί να έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της «Ένωσης». Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες και αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα παρουσία και την πρόοδό τους.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια, τόσο για την εμφάνισή σας κόντρα στον Άρη όσο και για την πρόοδό σας. Βλέπω διαρκή βελτίωση και προσπάθεια και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο για τη συνέχεια. Σας το είπα από την πρώτη, όμως, στιγμή και θα το λέω συνέχεια πως δεν πρέπει με τίποτα να σκύβετε το κεφάλι. Πάντα στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολα. Ποτέ δεν ήταν εύκολα. Μέσα απ’ όλα αυτά, όμως, που βιώνουμε πρέπει να χτίζουμε χαρακτήρα για τη συνέχεια. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα» τόνισε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να κοντρολάρετε τον ρυθμό, να μην… τρελαίνεστε μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς, την Κυριακή, ο ενθουσιασμός μάς έκανε κακό και πρέπει αυτό το πράγμα να το ελέγξουμε στην πορεία. Πρέπει να δουλέψουμε και να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας μέσα στο παιχνίδι» πρόσθεσε, για να ζητήσει αμέσως μετά τη γνώμη των παικτών.

Ωστόσο, μετά το τέλος της ομιλίας του, ο Βαγγέλης Βλάχος δεν είδε κάποιο ποδοσφαιριστή να έχει διάθεση να πει την άποψή του και ζήτησε από τον Γιάννη Κοντοέ, που έχει μεγαλύτερη εμπειρία, να πάρει τον λόγο.

Ο Κοντοές τόνισε ότι συμφωνεί με τα λεγόμενα του Βαγγέλη Βλάχου και ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Πείτε μου κάτι ρε παιδιά! Μιλήστε, μη φοβάστε! Κάτι που πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξουμε, που πρέπει να διορθώσουμε. Κάτι, οτιδήποτε. Θέλω να κάνουμε διάλογο»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης