Σύνθημα νίκης έστειλε ο Κώστας Μήτρογλου, εν όψει του αυριανού αγώνα (21:45) με τη Σάλκε στο «Βέλτινς Αρένα» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ.

Ο Έλληνας επιθετικός, που εκπροσώπησε τους παίκτες των Πειραιωτών στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παίξει με στόχο το «τρίποντο» απέναντι στους «βασιλικούς μπλε», προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο 25χρονος στράικερ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα να μείνει στον πάγκο εάν το αποφασίσει ο προπονητής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής φορ:

-Για την πρόκριση στο Europa League: «Σκεφτόμαστε την πρόκριση στους “16” και όχι το Europa League, αυτό μόνο μας απασχολεί». 

-Για το ποιος θα είναι στην 11άδα μεταξύ αυτού και του Τζεμπούρ: «Ο προπονητής αποφασίζει, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και δίνω τα πάντα για την ομάδα». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το αν έχουν μιλήσει με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και εάν έχουν βάλει στοίχημα: «Όχι δεν έχουμε βάλει κανένα στοίχημα». 

-Για το πώς νιώθει που θα παίξει στη γνώριμη του Γερμανία: «Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα. Μεγάλωσα εδώ, μεγάλωσε και η οικογένεια μου εδώ». 

-Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να παίζω καλά για την ομάδα. Είμαι έτοιμος να παίξω για την ομάδα και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης