Άρωμα Ευρώπης στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (15.00-NS1) και τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη, που θα τους εδραιώσει στην πεντάδα του Πρωταθλήματος.

Στα θετικά για τον Νίκο Αναστόπουλο είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπάλλας για λόγους τακτικής, ενώ επιστρέφει ο Σκόνδρας που εξέτισε την τιμωρία του. Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι Ουντότζι, Καραγκούνης, που μέσα στην εβδομάδα αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 4-2-3-1 του «Αναστό», κάτω από την εστία θα είναι ο Ράντμαν. Αριστερά ο Γιαννούλης, δεξιά ο Σκόνδρας και στόπερ οι Φυτανίδης και Ταυλαρίδης.
Ιγκλέσιας και Δημούτσος θα διατηρήσουν τη θέση τους ως «κόφτες», με τριάδα μπροστά τους, τους Μπρίτο, Καραγκούνη, Ναπολεόνι, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μάντζιος.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρόμητου: Ράντμαν, Μανόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Επστάιν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Μπρίτο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Ουντόζι, Κούτσι, Μάντζιος, Ναπολεόνι.

Για την ομάδα του ΠΑΣ, ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Φεγκρούς, ενώ ο Ντε Βινσέντι αν και ταξίδεψε στην Αθήνα, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του, αφού ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Λίλα και Τζημόπουλος, δημιουργώντας μεγάλο πονοκέφαλο στον Χριστόπουλο.

Στο 4-2-3-1 για τον ΠΑΣ, τερματοφύλακας θα είναι ο Ταμπάσης. Δεξί μπακ ο Πάντος, αριστερό ο Μιχαήλ και στόπερ οι Οικονόμου και Κολοβέτσιος. Τους δύο «κόφτες» θα αποτελούν οι Κεϊτά και Τσουκαλάς, με τον Γιάκο να διεκδικεί μια θέση και τριάδα μπροστά τους, τους Κοροβέση, Γεωργίου και Βίλα. Αν ο Ντε Βινσέντι κριθεί έτοιμος, τότε θα πάρει την θέση του Βίλα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ίλιτς.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΣ: Ταμπάσης, Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Βίλα, Πάντος, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Γεωργίου, Γιάκος, Οικονόμου, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης, Ίλιτς.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης