Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο κατά πολλούς ιδανικός αντικαταστάτης του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε στο «Skysports» για την απόφαση του Σκωτσέζου να εγκαταλείψει την προπονητική.

«Ο Άλεξ επικοινώνησε μαζί μου ώστε να ειδοποιήσει για την απόφασή του. Αιφνιδιάστηκα και στενοχωρήθηκα, αν και την ίδια στιγμή χάρηκα ακούγοντάς τον. Μου είπε πως ήταν υπερήφανος για την καριέρα που έκανε στη Γιουνάιτεντ» τόνισε ο Πορτογάλος και πρόσθεσε: «Θα είναι δύσκολο για μένα αλλά και για οποιονδήποτε προπονητή να παίζει στο Ολντ Τράφορντ χωρίς να έχει αυτήν τη μυθική φιγούρα ως αντίπαλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε και για τον αντικαταστάτη του, τον Ντέιβιντ Μόγιες. «Είναι οργανωμένος προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος, ήταν μια εξαιρετική απόφαση. Θα είναι σημαντικό για εκείνον να έχει την υποστήριξη όλου του συλλόγου. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να κάνει σπουδαία δουλειά».

Τέλος, για το αν θα βρεθεί στις εξέδρες προκειμένου να χαιρετήσει τον Φέργκιουσον στο τελευταίο του ματς στους πάγκους, ο Μουρίνιο ήταν ξεκάθαρος. «Σίγουρα όχι, δεν θέλω να κλάψω».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης