«Νοσοκομείο» έχει αρχίσει να θυμίζει η Μπάγερν Μονάχου, καθώς επλήγη από ακόμα έναν τραυματισμό, που είναι ο έκτος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τελευταίο θύμα της κακοδαιμονίας που έχει πλήξει τους Βαυαρούς είναι ο Μεντί Μπενάτια, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου με την Λεβερκούζεν και να συμπεριελήφθη στο ιατρικό δελτίο των πρωταθλητών Γερμανίας, όπου βρίσκονται ήδη οι Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, Νταβίντ Αλάμπα, Άριεν Ρόμπεν, Χάβι Μαρτίνες και Τομ Στάρκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε προβλήματα τα οποία πλέον πολλαπλασιάστηκαν. Η δεδομένη κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη, πάρα πολύ κρίσιμη. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα να αντιμετωπίσω τόσους πολλούς τραυματισμούς. Τώρα βρισκόμαστε απέναντι σε μια αρνητική κατάσταση. Πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας ως σύλλογος», ανέφερε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των Βαυαρών, ο Μπενάτια θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 20 ημέρες κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα ματς της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Πόρτο.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης