Η σωτηρία του Πανιωνίου επιτεύχθηκε χάρη στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, ωστόσο ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε ότι ήταν σίγουρος πως δεν θα δεχόταν γκολ η ομάδα του και θα παρέμενε στη Superleague.

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα να παίζεις μια κατηγορία σε λίγα λεπτά. Σίγουρα υπήρχε άγχος στην ομάδα, αλλά προσπαθούσαμε όλοι να ηρεμήσουμε τα παιδιά. Προσωπικά δεν φοβήθηκα καθόλου, για κάποιον λόγο πίστευα πως θα σωθούμε. Ένιωθα ότι η ομάδα δεν θα φάει γκολ, όπως και έγινε», τόνισε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τη βοήθεια του κόσμου στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, είπε: «Ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου. Σίγουρα είναι πολύ όμορφο να βλέπεις το γήπεδο γεμάτο. Θέλω οι φίλαθλοί μας να ξέρουν πως ο κάθε παίκτης που αγωνίζεται θα γίνει την ψυχή του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Τέλος, για την παρουσία του στην ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν, επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Πανιώνιο και προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα, αν και προερχόμουν από απραξία».

(φωτογραφία action images)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Σώθηκε ο Πανιώνιος, 0-0 με τον ΠΑΟΚ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης