Ο Πανιώνιος κράτησε τον πολύτιμο βαθμό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και με το 0-0 πανηγύρισε την παραμονή του στη Super League. Οι «κυανέρυθροι» αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 70’, καθώς ο Τασουλής αποβλήθηκε με δύο γρήγορες κίτρινες κάρτες.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 16’ με τον Κίτσιου να μην μπορεί να σκοράρει, ενώ στο 22’ από το τακουνάκι του Παπαδόπουλου ο Περέιρα σούταρε αλλά χωρίς δύναμη. Ο Πανιώνιος απάντησε στο 42’, όταν ο Γιάννου βρέθηκε απέναντι στον Ιτάνζ, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος πρόσεξε να μη δεχθεί γκολ, ωστόσο στο 70’ έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Τασουλής πήρε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό και αποβλήθηκε! Αρχικά «κιτρινίστηκε» για μαρκάρισμα στον Σκόνδρα και στη συνέχεια για διαμαρτυρίες στον διαιτητή Σιδηρόπουλο.

Στο 63’ ο Κάτσε έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Χατζηισαΐα, ενώ οι παίκτες του Πανιωνίου είχαν διαμαρτυρηθεί για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βίτορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το 80’ οι παίκτες του Πανιωνίου έκαναν αρκετές καθυστερήσεις, ωστόσο κράτησαν το πολυπόθητο 0-0 και διατηρήθηκαν στη Super League.

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-0 (Novasports 6)

Κίτρινες κάρτες: Μπακασέτας, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Οικονόμου, Ιμπαγάσα – Κίτσιου

Κόκκινες κάρτες: 70′ Τασουλής

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (46′ Βλάχος), Μητρόπουλος, Κόρμπος, Φούντας, Χατζηισαΐας, Μπακασέτας (74′ Ρισβάνης), Μπουμάλ, Κολοβός (32′ Γιάννου).

ΠΑΟΚ:
Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης (87′ Δελληγιαννίδης), Κάτσε, Κίτσιου (74′ Σαββίδης), Παπαδόπουλος (36′ Κουλούρης), Πόζογλου, Περέιρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης