Την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα συστήματα στο τουρνουά «Γκομέλσκι», που διεξήχθη στη Ρωσία, είχε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως τόνισε μετά τη νίκη της ομάδας του με 86-75 επί της Ζαλγκίρις Κάουνας.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την ΤΣΣΚΑ και τους διοργανωτές για αυτό το τουρνουά. Ήταν δύο εξαιρετικά φιλικά. Είχαμε καλή αντίδραση σήμερα και είναι σημαντικό ότι μιλήσαμε σήμερα και δείξαμε ότι αφήσαμε πίσω μας το χθεσινό παιχνίδι (σ.σ.: με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν). Είναι πολύ σημαντικό αυτό σε τέτοιο επίπεδο» τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα είχαμε διάφορα σχήματα, τα οποία δεν είναι συνηθισμένα για εμάς, όπως το ότι είχαμε τρία γκαρντ στην ίδια πεντάδα και ότι παίξαμε με τον Κάιλ (σ.σ: Χάινς) στο τέσσερα, αφού δεν είχαμε στη διάθεσή μας τους Έισι Λο και Πέρο Άντιτς».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του, ειδικά στην άμυνα: «Δεν είμαστε 100% έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν. Πιέσαμε αρκετά τους παίκτες μας όλες αυτές τις μέρες και παίξαμε φιλικά με πρωταθλήτριες ομάδες, όπως η ΤΣΣΚΑ, η Σιένα, η Μακάμπι και η Μπάμπεργκ. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά πρέπει να διορθώσουμε ακόμα αρκετά πράγματα, ειδικά στην άμυνα».

Διαβάστε επίσης:

Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό, 86-75 τη Ζαλγκίρις
,
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012, 18:22

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης