Αποφασισμένοι να παλέψουν προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αντώνη Φώτση είναι οι ιθύνοντες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Η Αρμάνι Μιλάνο, μέσω του γενικού της διευθυντή, Λίβιο Πρόλι, έστειλε μήνυμα ότι δεν σκοπεύει να αφήσει ελεύθερο τον διεθνή φόργουορντ, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν καταθέτουν τα… όπλα, έχοντας ως σύμμαχο φυσικά την επιθυμία του παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φώτσης πιέζει τη διοίκηση της Αρμάνι να τον αφήσει ελεύθερο διαμηνύοντάς ότι δεν θέλει επιπλέον χρήματα για να αποχωρήσει και πως δεν θα εισπράξει αποζημίωση σε περίπτωση που λυθεί τώρα το συμβόλαιο του.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 2,2 εκ. ευρώ στον πρώην άσο του «τριφυλλιού» για συμβόλαιο δύο ετών, ενώ είναι δεδομένο ότι θα πάρει και ένα ποσό τις τάξεως των 200.000-300.000 ευρώ για τη φετινή σεζόν.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν εμπλακεί μέχρι στιγμής στις συζητήσεις του Φώτση με την Αρμάνι Μιλάνο, με τον διεθνή φόργουορντ να χειρίζεται μόνος του την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Η Αρμάνι δεν δίνει τον Φώτση
,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013, 11:55

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης