Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, καθώς την Πέμπτη, σε συνεργασία με ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης, παρείχε τη στήριξή της στο ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα».

Οι Ουίλιαμ Χάτσερ, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Λεωνίδας Κασελάκης, εκπροσωπώντας τον «δικέφαλο» του Βορρά, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και πρόσφεραν δώρα για τα παιδιά που στεγάζονται εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάλογη δραστηριότητα, με παρουσία στο παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, θα έχουν οι «ασπρόμαυροι» την ερχόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσιανιακό, θα υπάρχουν σημεία στο γήπεδο όπου φίλαθλοι θα μπορούν να αφήνουν τρόφιμα και φάρμακα, στο πλαίσιο συμμετοχής και της ΚΑΕ στην κοινωνική δράση οργανωμένων οπαδών για βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Γι’ αυτόν το λόγο, αλλά και για στήριξη της ομάδας, ώστε να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων που μετρά στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ προσδοκούν να δουν μεθαύριο αρκετό κόσμο στο κλειστό της Πυλαίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η παρουσία όλων των φίλων του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» θα είναι η καλύτερη επιβράβευση για την πολύ μεγάλη προσπάθεια του Σούλη Μαρκόπουλου και των καλαθοσφαιριστών της ομάδας, που πραγματοποιούν –κατά γενική ομολογία- την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών.

Ταυτόχρονα και όλων των ανθρώπων της ομάδας μπάσκετ, που σε πείσμα των καιρών και των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών που επικρατούν, κρατούν ψηλά τον ΠΑΟΚ και εφικτούς τους δύσκολους, αλλά πολύ σημαντικούς στόχους του, εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης