Πανέτοιμοι είναι πλέον οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού μπάσκετ για την -πρώτη για τη φετινή σεζόν- μητέρα των μαχών, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (21.00) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες μετρούν αντίστροφα για τη μονομαχία τους, θέλοντας φυσικά να κατακτήσουν το εισιτήριο, που οδηγεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν το μπρα-ντε-φερ με το «τριφύλλι» υπό το βλέμμα του Γιώργου Αγγελόπουλου, που βρέθηκε στο ΣΕΦ μαζί με τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, θέλοντας με την παρουσία του να δείξει στην ομάδα του ότι είναι στο πλευρό της.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στον Οθέλο Χάντερ, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον κοιλιακό.

Μεγάλος απών δεν θα είναι άλλος από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αφού οι «ερυθρόλευκοι» εκτίουν ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αντίπερα όχθη, ήτοι στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού η προετοιμασία της ομάδας του Τζόρτζεβιτς κύλησε την Τετάρτη χωρίς απρόοπτα.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης παίκτες και τεχνικό επιτελείο κατέλυσαν σε ξενοδοχείο, όπου και θα διανυκτερεύσουν. Η προετοιμασία των «πράσινων» για τον νοκ-άουτ αγώνα στους «8» του θεσμού θα ολοκληρωθεί αύριο, ανήμερα του ντέρμπι,

Υπενθυμίζεται ότι δεδομένες θεωρούνται οι απουσίες των τραυματιών Νίκου Παππά και Λευτέρη Μποχωρίδη για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης