Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ουραγό της Α1, Ηλυσιακό, και επεσήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να διαχειριστούν την κόπωση, αφού αγωνίζονται 40 ώρες μετά το τελευταίο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα.

«Καλούμαστε να δώσουμε ακόμη ένα παιχνίδι, 40 ώρες μετά το τελευταίο ματς στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση, τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική. Το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι επίπονο, καθώς ακολουθούν ματς για το Κύπελλο, αλλά και την πρεμιέρα της φάσης των “16” (σ.σ. στην Ευρωλίγκα). Ο Ηλυσιακός δείχνει σημάδια βελτίωσης τελευταία και εμείς από τη μεριά μας πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί για να φτάσουμε στη νίκη» είπε ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας πρόσθεσε: «Όπως έχει πει και ο κόουτς, ο ρυθμός των αγώνων είναι καταιγιστικός. Συνεπώς χρειάζεται ετοιμότητα από όλους μας, ώστε να βγάζουμε στο παρκέ όσα ακριβώς θέλει. Ο Ηλυσιακός αξίζει του σεβασμού μας. Πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και τη δουλειά που κάνουμε και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας και στη συνέχεια να ξεκουραστούμε, καθώς έχουμε δύο μέρες ρεπό πριν αρχίσουμε και πάλι τις προπονήσεις ενόψει του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης