Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ και τόνισε ότι στο παιχνίδι ρεβάνς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ οι παίκτες της Ένωσης θα πρέπει να δείξουν ότι είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.

«Στα πρώτα 25’ δεν παίξαμε σύμφωνα με αυτά που μπορούμε και έχουμε δείξει. Πήραμε όμως ένα θετικό αποτέλεσμα και ειδικά στην έδρα μιας ομάδας που είναι μία κατηγορία πάνω από εμάς. Έχουμε μπροστά μας τον επαναληπτικό, αλλά πρέπει να σας τονίσω ότι τα πράγματα δε θα είναι εύκολα. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα. Πρέπει στο γήπεδο να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και την πρόκριση», είπε ο «Κολοσσός» και τόνισε ότι η προσοχή των ποδοσφαιριστών πρέπει να είναι στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας με τον Παναργειακό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα ξεχνάμε όλα τώρα. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για ξεκούραση. Την Δευτέρα έχουμε παιχνίδι με μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται καλά και να δυσκολεύει τον αντίπαλο. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και έτοιμοι για τις υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης