Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, και ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Νίκος Νταμπίζας, θα φορέσουν ξανά σήμερα τη φανέλα της Νιούκαστλ, με την οποία είχαν κάνει αξιοσημείωτη καριέρα στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Και οι δύο προσκλήθηκαν από τον θρύλο των «ανθρακωρύχων», Αλαν Σίρερ, στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, μεταξύ βετεράνων άσων της Νιούκαστλ και της Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από 20 χρόνια οι «ανθρακωρύχοι» είχαν πετύχει μια από τις λαμπρότερες νίκες στην ιστορία τους, διαλύοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 5-0 και σήμερα η Νιούκαστλ, με πρωτοβουλία του Σίρερ, θα επαναλάβει το παιχνίδι αυτό. Ο Σίρερ θα είναι ο προπονητής των θρύλων της Νιούκασλ, δηλαδή των Νταμπίζα και Κετσπάγια, με βοηθό του έναν άλλον μεγάλο Άγγλο επιθετικό, τον Λες Φέρντιναντ.

«Δεν νομίζω να μπορέσω να αγωνιστώ. Τα γόνατα και οι αστράγαλοι μου με πονάνε πολύ. Δυστυχώς, το σώμα μου δεν είναι όσο καλό ήταν στο παρελθόν», δήλωσε ο Σίρερ, ο οποίος πέτυχε 260 γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα. Εκτός των Κετσπάγια και Νταμπίζα στο παιχνίδι αυτό θα λάβουν μέρος και όλοι οι παίκτες της ομάδας, που είχε πετύχει την εντυπωσιακή νίκη επί της Μάντσεστερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης