Το ενδεχόμενο να χάσει ολόκληρη τη νέα σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ αντιμετωπίζει ο Ράιαν Τέιλορ, καθώς τραυματίστηκε εκ νέου στους χιαστούς, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Νιούκαστλ. 

Ο 28χρονος αμυντικός βρίσκεται εκτός δράσης από τον Αύγουστο, όταν τραυματίστηκε στους χιαστούς στον αγώνα ρεβάνς με τον Ατρόμητο για τα πλέι οφ του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O στόπερ της αγγλικής ομάδας επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά υπέστη υποτροπή, χωρίς ο σύλλογος να κάνει γνωστό πότε και πως τραυματίστηκε.

«Είναι πιθανό ο Τέιλορ να χάσει το μεγαλύτερο μέρος, αν όχι όλη τη νέα σεζόν» τονίζει χαρακτηριστικά η Νιούκαστλ στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νιούκαστλ.

«Ο Ράιαν δούλεψε πολύ σκληρά από τη στιγμή του τραυματισμού του» τόνισε από την πλευρά του ο τεχνικός των «ανθρακωρύχων», Άλαν Πάρντιου, και συμπλήρωσε: «Ήταν υπόδειγμα ασθενούς και έδωσε τα πάντα, προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα μπορούσε να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι στο σύλλογο είναι βαθιιά λυπημένοι από τα νέα. Ο Ράιαν έχει και θα συνεχίσει να λαμβάνει την πλήρη στήριξη όλων στη Νιούκαστλ στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου γι’ αυτόν».

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι «ανθρακωρύχοι» υπέστησαν ακόμη ένα αγωνιστικό «πλήγμα», καθώς ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τιμ Κρουλ, υπέστη εξάρθρωση ώμου στο κυριακάτικο ντέρμπι της βόρειας Αγγλίας με τη Σάντερλαντ. Ο Κρουλ θα υποβληθεί σε επέμβαση τη Δευτέρα και αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Ιουλίου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης