Απόλυτα έτοιμη για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League είναι η Τσέλσι σύμφωνα με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος μάλιστα ανυπομονεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «The Sun», ο Ιβοριανός επιθετικός τόνισε:«Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που είχαμε παίξει με την Μπαρτσελόνα. Η θέλησή μας να τους κερδίσουμε όμως, παραμένει μεγάλη. Ήρθα στην Τσέλσι για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Αυτά τα παιχνίδια μας εξιτάρουν όλους. Έχουμε αρκετές μνήμες από τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα. Μερικές καλές και μερικές άσχημες. Όλα είναι 50-50 και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε», είπε αρχικά ποδοσφαιριστής των «μπλε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντρογκμπά συνέχισε: «Κάθε χρόνο, θέλουμε να κερδίζουμε κάτι. Η περυσινή χρονιά, ήταν άσχημη για εμένα, επειδή δεν κερδίσαμε κάτι και φέτος ελπίζω να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Το σημαντικότερο είναι οι επιτυχίες για την Τσέλσι».

Τέλος, τόνισε ότι τον ενοχλεί το rotation, ωστόσο για το καλό της ομάδας το αποδέχεται: «Δεν μπορώ να προσαρμοστώ αρκετά με αυτό, αλλά αν ο Φερνάντο Τόρες ξεκινήσει βασικός δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Το rotation είναι καινούριο για εμένα, αλλά δεν με ενδιαφέρει εφόσον η ομάδα κερδίζει».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης