Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει για τον ρόλο του Δημήτρη Σαραβάκου στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δουλειά του θα επικεντρώνεται σε δύο τομείς.

Αφενός στο αγωνιστικό και αφετέρου στην πειθαρχία. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει παρακολουθήσει εντατικά φετινά ματς της ομάδας και έχει σχηματίσει άποψη για το έμψυχο δυναμικό. Έχει ήδη μιλήσει για το ρόστερ και για τους παίκτες που θεωρεί ότι πρέπει να μείνουν, αλλά και για εκείνους που πρέπει να φύγουν. Έχει επικοινωνία με τον Νταμπίζα αλλά και με τον Αλαφούζο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο ρόλος του δεν θα είναι μόνο αυτός. Ο Σαραβάκος έχει ενημερωθεί για τα κρούσματα απειθαρχίας και ετοιμάζεται να… σφίξει τα λουριά. Θα ξεκαθαρίσει στους παίκτες ότι θα είναι αμείλικτος και γενικώς θα κρατήσει αποστάσεις από αυτούς. Όταν ο Αναστασίου θα αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιες καταστάσεις, τότε θα παρεμβαίνει ο «Μητσάρας».

Στο συγκεκριμένο κομμάτι συγκαταλέγεται και το θέμα των διαρροών. Στον Γιάννη Αλαφούζο δεν αρέσει το γεγονός ότι πολλά πράγματα βγαίνουν εύκολα από τα τείχη της Παιανίας και είναι αποφασισμένος να μειώσει τις διαρροές μια και καλή.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης