Ο Ούγκο Βαρέλα είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη μετεγγραφή του Ιάπωνα Γιοχέι Καζιγιάμα στον Παναθηναϊκό, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο νέος αρχισκάουτερ του «τριφυλλιού».

Ο Πορτογάλος αποτελεί εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, την οποία ενέκρινε ο Γιάννης Αλαφούζος, παρά το γεγονός ότι η συνεργασία με τον 65χρονο τεχνικό έλαβε τέλος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, το νέο.. μάτι των «πρασίνων» στο εξωτερικό φέρεται να έχει παίξει ρόλο και στις μετεγγραφές των Σισοκό, Ζέκα Σο!

Ο Βαρέλα σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις 22 ετών, έχοντας περάσει από Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αμαδόρα και Αλβέρκα, με τον τελευταίο του σταθμό να φέρνει και τη γνωριμία του με τον Φερέιρα. Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ίδρυσε μία εταιρεία μάνατζερ, με το όνομα «Football and friends», για να ειδικευτεί στη συνέχεια στην ψυχολογία του αθλητισμού και στο χτίσιμο προφίλ παικτών.

Παράλληλα, μιλά τέσσερις γλώσσες (Πορτογαλικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά), ενώ στην πατρίδα του θεωρείται ότι έχει άκρες σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης