Το πείσμα και το πάθος του Λουτσιάνο Γκαλέτι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους τελικά δικαιώθηκε, αφού, δυόμισι χρόνια μετά το άδοξο τέλος της καριέρας του στον Ολυμπιακό, αγωνίστηκε και πάλι με τη φανέλα της αγαπημένης του Εστουδιάντες, για 20 λεπτά.

Ο Αργεντινός είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω ενός σοβαρού προβλήματος στα νεφρά, το οποίο του δημιούργησε ανεπάρκεια και είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση τον Οκτώβριο του 2012, με δότη τον πατέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χαίρομαι πολύ που έπαιξα έστω και για 20 λεπτά. Οι γιατροί μού είπαν πως πρέπει να πάω σιγά σιγά, για να είμαι προσεκτικός. Δουλεύω σκληρά και θέλω σταδιακά να αυξάνω τον χρόνο συμμετοχής μου. Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις ύστερα από δυόμισι χρόνια, πρέπει να προσαρμοστείς στον χώρο και στον ρυθμό.
Πάντως, είμαι πολύ ευτυχισμένος, αφού έκανα ακόμη ένα βήμα προς το όνειρό μου, να ξαναπαίξω μπάλα. Έλαβα μεγάλη υποστήριξη από πολύ κόσμο και τους είμαι ευγνώμων» ανέφερε ο Γκαλέτι και πρόσθεσε: «Θέλω να αγωνιστώ με την ομάδα και να αποσυρθώ με τη φανέλα της. Θα μου έδινε μεγάλη χαρά κάτι τέτοιο έπειτα από όσα έγιναν».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης