Για την απολογία του Γιώργου Κατίδη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ αλλά και του ποδοσφαιριστή, Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος υποστήριξε ότι η «Ένωση» δεν φέρει καμία ευθύνη, ενώ ο 20χρονος επιθετικός έχει συνειδητοποιήσει τι έκανε…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Γιώργος έχει αντιληφθεί το λάθος που έκανε. Έχει καταλάβει και ξέρει πια πόσο του έχει κοστίσει η ιστορία αυτή. Έχει συνειδητοποιήσει και έχει μεστώσει το μυαλό του, μετά από αυτήν την ιστορία. Εάν ο Γιώργος Κατίδης δεν ήταν ένα δημόσιο πρόσωπο, αυτό θα πέρναγε στο ντούκου.

Τη στιγμή που πέτυχε το γκολ αισθάνθηκε λυτρωτής. Δεν ήταν κάτι το προσχεδιασμένο. Ήθελε να κλέψει την παράσταση και, δυστυχώς, την έκλεψε αρνητικά.

Τις επόμενες ημέρες έπεσε όλη η κοινωνία να τον κατασπαράξει. Και το ένα και το άλλο ήταν υπερβολές. Δεν ήταν πρόθεσή του να προσβάλει κανέναν. Εξέφρασε το εγωκεντρικό του κομμάτι με λανθασμένο τρόπο. Αμέσως έδειξε τη μεταμέλειά του. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η ΑΕΚ. Με λυπεί το γεγονός που ο εισαγγελέας συνέταξε κάτι με βάση τα όσα γράφηκαν στον Τύπο. Μας ενδιαφέρει τι γίνεται στο αγωνιστικό τερέν…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για τη χθεσινή κατάθεση του Ντέμη Νικολαΐδη: «Δεν θέλω να εμπλακώ σε αυτό… Είμαι δικηγόρος της ΑΕΚ. Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο κ. Δημητρέλος κάνει μεγάλο αγώνα για να κρατήσει ζωντανή την ομάδα».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης