«Όχι» στον πιο λαμπερό πάγκο της Ευρώπης είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας Γιόακιμ Λεβ, αφού απέκλεισε το ενδεχόμενο να διαδεχτεί τον Ζοσέ Μουρίνιο στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης!

«Στο μέλλον θα ήθελα να επιστρέψω σε κάποιον σύλλογο, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν είναι άμεσος στόχος μου» τόνισε στο ZDF και συνέχισε: «Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής στην Εθνική Ομάδα και αυτό με γεμίζει χαρά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν δίνω τόση σημασία στις φήμες. Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, καθώς ο Μουρίνιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016. Εγώ έχω συμβόλαιο με την Εθνική μέχρι το 2014. Το καλύτερο πράγμα θα είναι να κατακτήσουμε την κορυφή του κόσμου με τη Γερμανία, πριν αποχωρήσω. Όμως ποτέ δεν έχω πει ότι μετά το Μουντιάλ θα αποχωρήσω από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Δεν έχω συζητήσει ακόμη με κανέναν γι’ αυτό το θέμα. Πρέπει πρώτα να διασφαλίσουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ, και στη συνέχεια θα αρχίσω τις συζητήσεις με όποιον είναι υπεύθυνος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεβ διετέλεσε βοηθός του Γιούργκεν Κλίνσμαν στον πάγκο των «πάντσερ» προτού αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή μετά το Μουντιάλ του 2006.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης