Ο Φλόριαν Μέγερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων Europa League.

Ο Γερμανός ρέφερι μόνο γουρλής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τις ελληνικές ομάδες, καθώς τέσσερις φορές που έχει σφυρίξει αγώνες τους ο απολογισμός μας είναι ισάριθμες ήττες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 3 Μαρτίου του 2004 ο 42 ετών διαιτητής είχε διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Οσέρ για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου UEFA, με τους «πράσινους» να γνωρίζουν την ήττα με 1-0 σκορ.

Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 ο Μέγερ «σφύριξε» τον αγώνα ΑΕΚ-Ζενίτ (0-1) για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA, ενώ στις 17 Οκτωβρίου του 2007 το παιχνίδι της «Ένωσης» με τη Λιλ, όπου η «Ένωση» είχε ηττηθεί με 3-1 σκορ για τη φάση των ομίλων του.

Τέλος στις 7 Δεκεμβρίου 2010 ο Γερμανός διαιτητής είχε διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κοπεγχάγη, όπου το «τριφύλλι» είχε χάσει με 3-1 σκορ στη Δανία, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης