Η επιστροφή του Ράφα Ναδάλ στα κορτ βρίσκεται προ των πυλών, έστω κι αν μόλις χθες ο Ισπανός σταρ του τένις ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Ο σπουδαίος αθλητής της Ιβηρίας δεν βιάζεται να επιστρέψει, καθώς επιθυμία του είναι αυτό να συμβεί όταν ο ίδιος θα είναι απολύτως έτοιμος να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικός και να επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ναδάλ έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι τις πρώτες εβδομάδες μετά την επάνοδό του δεν αναμένει πάρα πολλά θετικά αποτελέσματα, ελπίζει όμως ότι αυτό θα συμβεί όταν ξεκινήσουν τα ευρωπαϊκά τουρνουά σε χωμάτινο τερέν.

Πριν από αυτό, το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συμμετοχή στο τουρνουά της Ντόχα, το Open της Αυστραλίας και ακολούθως στα χωμάτινα κορτ του Ακαπούλκο (Μεξικό), από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου. Στη συνέχεια, έπεται η σειρά «Masters 1000» στο Ίντιαν Γουέλς και το Μαϊάμι, αλλά η παρουσία του σε αυτά θα υπαγορευθεί από τη θέση του στην κατάταξη.

Αντίθετα, ο Ναδάλ επιβεβαίωσε την παρουσία του στο Open της Βαρκελώνης και ελπίζει να είναι σε πλήρη φόρμα στο «Masters 1000» του Μόντε Κάρλο, το οποίο έχει κατακτήσει οκτώ φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης