Η κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό σε μπασκετικό επίπεδο, πέρα από τα παρκέ, τις κληρώσεις των διαιτητών και του αθλητικών δικαστών, πλέον περνάει και σε οικονομικό επίπεδο! Για την ακρίβεια φορολογικό.

Αρκετές φορές στο παρελθόν οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» Κ.Α.Ε. έχουν βρεθεί να δηλώνουν δημοσίως την απορία τους για τον ισολογισμό του «αιωνίου» αντιπάλου κι αυτή τη φορά άφησαν τα λόγια και πέρασαν στην πράξη. Με εξώδικό τους, ζήτησαν απ’ τη διοργανώτρια αρχή της Α1 να τους δοθούν εντός 2ημέρου τα αντίγραφα συμβολαίων παικτών και προπονητών του Παναθηναϊκού απ’ το 2008 μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός: «Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός επέδωσε σήμερα στον Ε.Σ.ΑΚ.Ε. με δικαστικό επιμελητή εξώδικη πρόσκληση, με την οποία αιτείται να της δοθούν αντίγραφα συμβολαίων καλαθοσφαιριστών και προπονητών της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για τις αγωνιστικές περιόδους 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013 που κατατέθηκαν στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε.

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός αναγκάστηκε να προβεί στην ενέργεια αυτή μετά από συνεχείς αδικαιολόγητες αρνήσεις του προέδρου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. να ικανοποιήσει το παραπάνω αίτημα κι επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της αν δεν έχει τα αιτηθέντα αντίγραφα μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης