Σε ένα παιχνίδι που απέκτησε άγρια ομορφιά στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-1 του Πανιώνιου. Για τους νικητές σκόραραν οι Κάπελ (62’) και Μαλεζάς (78’), ενώ για τον Πανιώνιο μείωσε ο Γιάννου (82’). Στην αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Super League χάθηκαν τρία πέναλτι, ενώ οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο δεύτερο λεπτό με τον Μαλεζά από κοντά να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Ιμπαγασά σούταρε άουτ από μακριά, ενώ οι δύο ομάδες έκαναν τελικές φάσεις, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Για τον Παναιτωλικό ο Κάπελ στο 28’ έχασε σημαντική ευκαιρία, αφού προτίμησε να πασάρει στο… κενό αντί να σουτάρει, ενώ το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Ράφαελ στο 43’ να νικάει σε τετ α τετ τον Φούντα!

Το σκορ άνοιξε στο 62’ με τον Κάπελ, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 75′ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Χατζηισαΐα, ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο Άλβες δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο από τα έντεκα βήματα, όμως στην εξέλιξη της φάσης, μετά από το κόρνερ, ο Μαλεζάς πέτυχε το 2-0.

Στο 80′ ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι, ενώ ο Μαλεζάς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Ο Μπουμάλ εκτέλεσε πάνω στον Ράφαελ, ωστόσο στην επαναφορά ο Γιάννου σκόραρε και μείωσε σε 2-1 για τον Πανιώνιο. Το ρεσιτάλ των χαμένων πέναλτι ολοκληρώθηκε στο 87’. Ο Μαρτίνες κέρδισε την ποινή από τον Ιμπαγάσα, όμως ο Παπαδόπουλος απέκρουσε ξανά και διατήρησε το 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – Πανιώνιος 2-1 (Novasports 2)

Γκολ: 62′ Κάπελ, 77′ Μαλεζάς – 82′ Γιάννου
77′ έχασε πέναλτι ο Άλβες
82′ έχασε πέναλτι ο Μπουμάλ
87′ έχασε πέναλτι ο Μαρτίνες

Κίτρινες κάρτες: Κάπελ, Μαρτίνες – Τασουλής, Φούντας, Ιμπαγάσα

Κόκκινες κάρτες: 76′ Χατζηισαΐας – 81′ Μαλεζάς

Παναιτωλικός (Χάβος):
Ράφαελ, Κέβιν, Μπεχαράνο (80′ Κουτρομάνος), Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Βιγιαφάνες (15′ Μύγας), Μαρτίνες, Ετζενγκέλε, Φωτάκης (73′ Κόρμπος).

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος):
Παπαδόπουλος, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Ιμπαγάσα, Φούντας, Μπουμάλ, Σιώπης (89′ Μπούζας), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης