Νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ είναι ο Πέδρο Εμάνουελ. Ο Πορτογάλος, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον προπονητή Πέδρο Εμάνουελ, o οποίος αναμένεται στην Κύπρο την Παρασκευή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 38χρονος Πορτογάλος προπονητής, γεννημένος στην Αγκόλα, τα τελευταία δύο χρόνια δούλεψε στην Ακαδέμικα, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Πορτογαλίας τη σεζόν 2011-12, για την οποία ήταν το πρώτο μετά το 1939, αποκλείοντας με εντός έδρας νίκη με 3-0 την Πόρτο και νικώντας στον τελικό τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 1-0.

Ο Πέδρο Εμάνουελ Σάντος Μάρτινς Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι πιο γνωστός κυρίως για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, αφού με τη φανέλα της Πόρτο αγωνίστηκε από το 2002 μέχρι το 2009 και κατέκτησε όλους τους τίτλους, εγχώριους και μη, έχοντας για συμπαίκτη τον νυν προπονητή της ΑΕΛ, Ζόρζε Κόστα. Παλαιότερα δούλεψε ως προπονητής στην ομάδα Παίδων U17 της Πόρτο και ως βοηθός προπονητή του Αντρέ Βίλας Μπόας στην ίδια ομάδα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης