Με το σύνθημα «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», θα μπουν στο αποψινό ματς με τον Άρη στο Καραϊσκάκη οι Πρωταθλητές (19.30-NS1), αφού όλοι έχουν αντιληφθεί ότι δεν αρκούν οι τρεις βαθμοί. Οι «κίτρινοι» ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς, αφού μετά την απόδραση της Βέροιας από την Ξάνθη, βρέθηκαν σε θέση… υποβιβασμού!

Στα πρόσωπα του σημερινού αγώνα θα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αφού ο Μίτσελ σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει. Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» θα μπει 11άδα για πρώτη φορά από τον περασμένο Απρίλιο και είναι δεδομένο ότι θα πάρει το χειροκρότημα από τον κόσμο που θα βρεθεί στο Φάληρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Πίνο, Ντιακιτέ, Πάντελιτς και Μοντέστο.

Η αποστολή: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών, Βελλίδη, Ψυχογιού και του τιμωρημένου Αγάνθο. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Γιαννιώτας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποστολή: Διούδης, Γκελής, Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης