Αν και για αρκετές ημέρες το όνομα του Τροντ Σόλιντ φιγούραρε στην κορυφή της λίστας για τον αντικαταστάτη του Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, η περίπτωση του Νορβηγού τεχνικού έχει υποχωρήσει αρκετά.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών αποφάσισαν να μην προχωρήσουν το θέμα με τον τεχνικό της Γάνδης, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε περάσει από τους νταμπλούχους Ελλάδας, και πλέον έχουν στρέψουν το βλέμμα τους σε άλλους τεχνικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν αντιθέσει με τον Σόλιντ δεν έχει «καεί» η περίπτωση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, με τη συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του, Αλεχάντρο Καμάνιο να κρίνει πολλά στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ίδια ώρα στα υπ’ όψιν των Πειραιωτών εξακολουθούν να βρίσκονται τα ονόματα των Όλτρα και Μαρτίνεθ, ενώ ένα νέο όνομα φέρεται να προστέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους να αντικαταστήσουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος αποχωρεί από την Μπράγκα και σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ έχει επαφές με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης