Μετά από μία λαμπρή καριέρα στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού η Σταυρούλα Αντωνάκου είναι αναγκασμένη να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα της.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά ανακοίνωσαν σήμερα στην διεθνή περιφερειακό ότι η συνεργασία τους θα πρέπει να τερματιστεί, λόγω της απόφασής τους να μειώσουν το μπάτζετ και να συνεχίσουν με νεαρές αθλήτριες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώην πλέον αρχηγός του Ολυμπιακού, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τις συμπαίκτριές της, ενώ υπογράμμισε ότι οι στιγμές που έζησε με τον σύλλογο είναι πολύτιμες.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Ένας κύκλος της αθλητικής μου ζωής σήμερα έκλεισε, μετά από δύο πρωταθλήματα και τέσσερα φάιναλ φορ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό μέσα σε τέσσερα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μου ανακοινώθηκε από τη διοίκηση ότι τελείωσε η συνεργασία μας, λόγω της μεγάλης μείωσης του μπάτζετ της ομάδας για φέτος και της απόφασης του προπονητή να συνεχίσει με αλλαγές στην ομάδα και με νεαρές αθλήτριες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη και την συμπαράστασή του. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τις συμπαίκτριές μου γιατί ήμασταν μία οικογένεια και μία υπέροχη ομάδα. Σε όποια ομάδα και να συνεχίσω οι στιγμές που έζησα στον Ολυμπιακό είναι πολύτιμες».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης