Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη. Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκονται παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και ποδοσφαιριστές από την Κ20.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος, Βούρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στο Ρέντη, ρίχνοντας το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική. Παράλληλα, δούλεψαν ξεχωριστά επάνω στο κομμάτι «κατοχή και πίεση» προς τον αντίπαλο, ενώ έκαναν και δίτερμα.

Κλινήρης, λόγω εμπύρετου λοίμωξης του αναπνευστικού παραμένει ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος μέσα στην ημέρα, ή το αργότερο αύριο, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το θεραπευτήριο Metropolitan. Ο Ντομίνγκες αντιμετωπίζει ένα μυϊκό σφίξιμο στους οπίσθιους προσαγωγούς αριστερά και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες, προληπτικά.

Στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης θα γυμναστούν όσοι είναι εκτός αποστολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης