Με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού τα είπε το μεσημέρι της Τρίτης ο Πιέρ Ισά, στη μεταξύ τους συνάντηση γνωριμίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών μίλησε για τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπάρχουν στο να φτιαχτεί μία ομάδα από την αρχή, όπως έγινε φέτος με τους νταμπλούχους Ελλάδας, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθησή του ότι η ομάδα του Μίτσελ μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με τον Σάμαρη και τους νεοαποκτηθέντες Ντινγκά και Γιαταμπαρέ ο Ισά έσταξε… μέλι: «Ο Σάμαρης είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα που μπορεί να παίξει και καλά με το κεφάλι», ενώ το σχόλιο του για τον Ντινγκά ήταν πως πρόκειται για έναν «παίκτη ικανό στο βρώμικο παιχνίδι που μπορεί να βοηθήσει πολύ».

Όταν η συζήτηση πήγε στον Γιαταμπαρέ τόνισε ότι: «… είναι ένας παίκτης box to box με την δυνατότητα να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις».  Γενικότερα ο Ισά έβγαλε μεγάλη στήριξη και για τον Σάμαρη και για πολλές άλλες φετινές επιλογές.

Πάνω στο σκέλος για τον Σάμαρη μάλιστα όπως ανέκυψε από την συζήτηση η κριτική θα πρέπει να γίνεται με μέτρο.  Μέσα από την προσπάθειά του, τις εμφανίσεις του και την βελτίωση που θα έχει σταδιακά ο παίκτης θα μπορέσει να φτάσει στο σημείο να κληθεί στην Εθνική.

Εν συνεχεία ο Ισά αναφέρθηκε στα στα θετικά σχόλια που ακούστηκαν από την μεριά της Παρί Σεν Ζερμέν για το πρώτο μέρος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του «Καραϊσκάκη», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην αγωνιστική δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για εμάς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν είναι απλά ο αρχηγός μας. Η δυναμική του επάνοδος είναι πολύ σημαντική. Είναι κάτι παραπάνω από παίκτης για τον σύλλογο», επισήμανε ο Ισά.

Όπως είναι φυσικό το παιχνίδι με την Άντερλεχτ δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει μέρος της κουβέντας των δύο πλευρών.

Αναφορικά λοιπόν με το εκτός έδρας ματς με τους Βέλγους ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών τόνισε:
«Θέλει μυαλό και πάθος από εμάς για τον αγώνα με την Άντερλεχτ. Είναι καλό που την αντιμετωπίσαμε σε φιλικό ματς. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Κλειδί για εμάς είναι τις φάσεις που θα δημιουργήσουμε να μπορέσουμε να τις κάνουμε γκολ και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», σημείωσε ο παράγοντας των πρωταθλητών Ελλάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης