Με τον Τρεμέλ Ντάρντεν να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, θα αναχωρήσει την Πέμπτη η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για τη Λιθουανία (μέσω Κοπεγχάγης), όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Νεπτούνας για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων» για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του (κάταγμα σε δάχτυλο του δεξιού χεριού του) στο φιλικό με τη Βενέτσια (16/9).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, όπως προαναφέραμε, ο Μίλαν Τόμιτς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το εν λόγω ματς, πιο πολύ για να μπει σε κλίμα αγώνα, καθώς θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους Λιθουανούς.

«Έχασα πολλά παιχνίδια ύστερα από έξι βδομάδες απουσίας και χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω, θέλω να βρω και πάλι τη φόρμα μου και να βοηθήσω την ομάδα», είπα αρχικά σε δηλώσεις του στην «Olympiacos BC TV» ο Ντάρντεν και συνέχισε: «Νιώθω καλά. Μπορώ να επιστρέψω μόνο με ένα τρόπο.

Επιθετικά δεν είμαι ακόμα όπως θέλω. Το χέρι μου είναι δυνατό, ο καρπός μου είναι δυνατός, αλλά ξέρω ότι μπορώ να παίξω άμυνα, να έχω σωστές αντιδράσεις στην μπάλα και να τρέξω το γήπεδο. Αν κάνω αυτά τα πράγματα, αν παίξω άμυνα και έχω σωστές αντιδράσεις θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Σας ευχαριστώ για όλη τη συμπαράσταση, με τη βοήθεια του θεού θα είμαι ικανός να βοηθήσω την ομάδα και να μείνουν μαζί μας γιατί έχουμε μια μεγάλη σεζόν. Σας ευχαριστώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, η αποψινή προπόνηση του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο, καθώς ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό και η συμμετοχή του στον αγώνα με τη Νεπτούνας θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης