Ακόμη και στο Πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας Ισπανίας έχει στρέψει το βλέμμα του ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της ομάδας, αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα diariocordoba ο αρχισκάουτερ των «ερυθρολεύκων» Χουάνχο Λορένθο τσέκαρε δύο ποδοσφαιριστές της Κόρδοβα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Λορένθο παρακολούθησε στις 3 Μαρτίου τον αγώνα της Κόρδοβα με τη Βιγιαρεάλ και τσέκαρε τον 27χρονο Αργεντινό Σεμπαστιάν Ντουμπαρμπιέρ και τον 18χρονο Ισπανό Φέντε Βίκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος έχει ιταλικό διαβατήριο και το συμβόλαιό του λήγει το 2015. Είναι αριστεροπόδαρος κι αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Χιμνάσια και Ολίμπο στην Αργεντινή, της Κλουζ στη Ρουμανία, της Λοριάν στη Γαλλία, ενώ στην Ισπανία πριν από την Κόρδοβα έπαιζε στην Τενερίφη.

Ο δεύτερος προέρχεται από τις ακαδημίες της Κόρδοβα, η οποία το περασμένο καλοκαίρι είχε απορρίψει επίσημη πρόταση της Μπενφίκα για την απόκτησή του. Μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο ομάδων όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τότεναμ και Γουίγκαν.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης