Τo Pick & Roll της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου (20.00, OTE SPORT 4HD) έρχεται αμέσως μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με την Νίζνι (1/12-20.30) με θέματα από όλη τη μπασκετική Ευρώπη.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι της Λοκομοτίβ Κουμπάν εξηγεί στον Κώστα Κατέβα γιατί δεν ήρθε στον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια και πώς τα έφερε η μοίρα να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην Ρωσική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το ρεσιτάλ που έδωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης στον πάγκο της ομάδας των Ελλήνων βετεράνων. Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Χατζής, Κορωνιός και άλλες σπουδαίες μορφές του Ελληνικού μπάσκετ, υπάκουσαν στον Ξανθό και κέρδισαν το ντέρμπι με την ομάδα της Αστυνομίας, σε ένα παιχνίδι με κοινωνικό χαρακτήρα που έγινε στο Μαρούσι.

Το ΟΑΚΑ «ξεχείλισε» από κόσμο στα δύο σπουδαία ματς της ΑΕΚ απέναντι στην Γαλατά και τον Άρη και ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, παρουσιάζει όλο το ρεπορτάζ.

Το Pick & Roll φιλοξενεί επίσης ειδικό αφιέρωμα στις 500 συμμετοχές του Δημήτρη Διαμαντίδη στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο νέο μεγάλο αστέρι του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον Λούκα Ντόντσιτς της Ρεάλ, ο οποίος στα 16 του χρόνια, ήταν ο ηγέτης της “βασίλισσας” στην νίκη της μέσα στο Μπιλμπάο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως πάντα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ, και παρουσιάζει τα επιτεύγματα της σπουδαίας καριέρας του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, στο τέλος της σεζόν.

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης στο Pick & Roll με τον Βασίλη Σκουντή, αμέσως μετά τον εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ στην Ρωσία με αντίπαλο τη Νίζνι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης